Provat mig på en redigeringsvideo med Voiceover!

Ja men alltså vad händer, så konstigt men kände för att prova. Tänkte att jag kanske ska göra lite sånt här framöver så ni får följa mitt arbete lite mer inpå.

Har sällan någon som kan göra BTS när jag är ute och fotograferar, speciellt på tävlingar så tänkte detta kunde bli roligt. Ett alternativ till att ladda upp stories på sociala medier också. Dock ska jag försöka bli mer aktiv med att visa mig där och tala mer direkt till er istället genom text.


Jag har en planerad snöfotografering så det kanske blir en video där jag låter er följa mitt urval av bilder och även hur jag redigerar. Men i denna video får ni följa med när jag redigerar tre olika dressyrbilder, en inomhus och två ute i strålande sol. Hoppas ni gillar detta upplägg, har även ett gammalt inlägg som jag skrev förut mest för mig själv, men det är från Dalahoppet i våras. Har inte riktigt koll men misstänker att jag kanske har bröllop inplanerat den helgen men annars så är planen att fotografera det igen. Det var i alla fall allt för denna gång, så enjoy mitt första försök till detta så hörs vi i kommande inlägg.


Li Sjöstrand