Ändrade planer

Hejsan, jag hade planerat att göra en "val av bilder - video" men jag ändrade mig. Varför? Jo för det beror på det extremt hårda klimatet som är nu på sociala medier. Tänkte nämligen ni skulle ha fått en film om varför jag valde dem bilderna som jag gjorde till de jag åkte till förra tisdagen. Men för att understryka mina egna åsikter om bra och dåliga bilder behöver jag visa dåliga bilder.


Eftersom det handlar om ridning så kan det göra att tisdagens modell, en tonåring, får massa hat, som hon absolut inte förtjänar. Det som sker nu i efterdyningarna med Operation X och det som hänt i Sverige gör att jag får ont i magen och vågar inte visa något sånt. Kanske blir en sådan film senare men med bröllopsbilder, där det inte har med hästar att göra. För just nu är vi människor så extremt snabba att döma andra.


Men hoppas ni gillar denna korta video, ska nu sätta mig och göra en reel till instagram och facebook. Jag har gjort en planering inför årets tävlingar, de kommer publiceras allt eftersom. Planen är att åka till SM i dressyr i Skövde, Lag-SM för ponnyer och även Ungponny-SM i dressyr, sedan får vi se. Har en del bröllop också så en del tävlingar som jag hade vilja åkt till blir inte av i år. Är i alla fall väldigt taggad på detta år och även på att hålla igång denna blogg och fortsätta göra videor och bli ännu bättre. Vi höres nästa gång jag har något roligt att visa upp.