Aktuellt

HÄSTFOTOGRAF | HUNDFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA


Senaste nytt


Bröllop

Jag har i sommar fotograferat även två bröllop. Så himlans roligt och lärorikt. Imorgon (torsdag 8/9) ska jag på en workshop för Emma van Veldhuisen (Emma Emerell photography). Workshopen kommer äga rum i Skövde och håller på tills måndag. Ska bli så kul och kommer förhoppningsvis hem med massvis av nya fina porträtt bilder. Sedan ska jag till Elitdressyren på Djursholms Ridklubb. Har saknat att fotografera dressyr, är så taggad!


Rommehoppet

Senaste tävling, en trevlig helg i riktig högsommar värme. Klicka på bilden för att komma till bilderna.


Mina kommande tävlingar


Ska du tävla och undrar om det kommer finnas en fotograf på plats? Här är de tävlingarna jag preliminärt planerar att åka till.17-18/9 Elitedressyren, Djursholms RKGDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.