Aktuellt

HÄSTFOTOGRAF | HUNDFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA


Senaste nytt


Jönköping horse show/SM i hästfotografi

Jag är i Jönköping för att hjälpa till i montern About a horse. Roligt och en erfarenhet rikare. Har med kameran för att försöka göra någon typ av vlog eller reel. Blir nog en längre video utan prat från mig. Jag har även varit med i SM i hästfotografi, kammade hem en 9:onde plats med denna hoppbild som visas här ovan.

Övar att fotografera porträtt

Detta är vad jag gör just nu, övar att fotografera porträtt på hästar och hundar. På bilden är fina Amanda med hennes medryttarhäst Babbsan. Hon var så tapper i klänning i dryga 10 grader och blåst.


Mina kommande tävlingar


Ska du tävla och undrar om det kommer finnas en fotograf på plats? Här är de tävlingarna jag preliminärt planerar att åka till.17-18/9 Elitedressyren, Djursholms RKGDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.