Aktuellt

HÄSTFOTOGRAF | HUNDFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA


Senaste nytt


Falu RS 23-24/4

Senaste tävlingen, en kall men trevlig helg. Klicka på bilden för att komma till albumet i webshopen.Ponny-SM i dressyr 2018

"Nyaste" albumet i webshopen. Klicka på bilden för att komma till albumet.

Lövsta Stuteri's hingstvisning

Fantastisk upplevelse och evenemang. Detta var så roligt att fotografera och gör gärna om det någon gång. Det hjälpte till att sätta fotoinspirationen på topp utan tvekan.Mina kommande tävlingar


Ska du tävla och undrar om det kommer finnas en fotograf på plats? Här är de tävlingarna jag preliminärt planerar att åka till i vår.

13-15/5 FALU RS


21/5 HEDEMORABYGDENS RK


27-30/5 ORSA RK


1-6/6 STRÖMSHOLMSDAGARNA
GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.