Aktuellt

HÄSTFOTOGRAF | HUNDFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA


HDA Dance center julavslutning 2023

Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand
Fotograf Li Sjöstrand

Mini session!

Är perfekt för dig som har begränsad med tid men ändå vill ha oförglömliga bilder och minnen på dig, ditt husdjur eller familj. Bilder är ovärderliga, man tror att man hinner men plötsligt händer det något och så blir det ändå försent.

Varför ska du boka?

Jag är ett bra exempel på skomakarens barn, jag har inga bilder på mig med mina djur eller vänner. Och är det något som är ovärderligt så är det bilder på sina nära och kära.

Alla dessa minnen som man inte väljer att föreviga på bild, man ångrar det. Även när man själv är fotograf kan det ibland vara så skönt när någon annan säger åt en hur man ska stå, gå och göra för att få dem där magiska bilderna man annars kanske aldrig får.

Varför är då minisession så bra? Jo för det går fort, en eller två platser nära varandra och är till för er med pressat schema. Tar ca 30 minuter och ni får högkvalitativa bilder på er med någon som betyder väldigt mycket.

Erbjudande

Perfekt för dig som vill ha fina bilder men med ett tight schema. Detta paket är tillgängligt i Dalarnas län med omnejder. 

Reseersättning på 35 kr/mil


 

Detta ingår:

Ca 30 min fotografering

5 st bilder anpassade för sociala medier + reel på 10-30 sekunder.


Pris: 750 kr

ordinarie pris: 1500 kr


Boka din unika fotografering

Så roligt att du är intresserad av att boka en mini session. Dessa uppgifter behövs för att det ska bli sådär magisk du vill att den ska bli.

♥ Vart du bor.

♥ Beskriv så utförligt du kan hur du vill att din fotografering ska vara.

Vill du inte använda kontaktformuläret skicka gärna ett mail till info@lisjostrand.se eller skicka ett meddelande till 072-513 56 16.

Susanna och Lasse

Ett litet, vackert och mysigt bröllop. Det var sommarens första bröllop och vi hade sån fin plats vid Dalälven för porträtten och tur med vädret. Fick så många fina bilder och för stunden ett av de bröllopen jag personligen är mest nöjd med min egna insatts och min redigering.

Klara och Johan

Ett varmt, härligt och roligt bröllop där vi åter igen hade tur med vädret. Var vid en fin herrgård med lite bruksmiljö och med anor från 1700-talet. Kan varmt rekommendera Malingsbo Herrgård där vi var, ligger så fint.

Mina kommande tävlingar


Ska du tävla och undrar om det kommer finnas en fotograf på plats? Här är de tävlingarna jag preliminärt planerar att åka till.


Uppdateras inom kort


GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.