Aktuellt

HÄSTFOTOGRAF | HUNDFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA


Senaste nytt


Ponny SM i dressyr 2023

Mitt andra ponny SM i dressyr i rad. Så roligt att få chansen att fotografera alla dessa duktiga unga ryttare. Det var hektiska fyra dagar. Ladda upp alla bilderna samma kväll så jag inte skulle hamna efter men blev till slut lite sen med söndagens bilder och några små misstag i uppladdningen men kul var det och längtar redan till nästa gång!

Dalahoppet 2023

Nu har jag fotograferat årets upplaga av Dalahoppet. Många fina bilder och otroliga sommardagar.


Mina kommande tävlingar


Ska du tävla och undrar om det kommer finnas en fotograf på plats? Här är de tävlingarna jag preliminärt planerar att åka till.


26-28/5 Orsahoppet

17/6 Terräng i Hofors?

24-28/7 Westcoast equestrian week


GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.