Information

HästFOTOGRAF | HundFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA

Hästfotograf

Capturing Memories

Dressyr är något jag älskar att fotografera. Här kommer mina favoritbilder från olika tävlingar publiceras. Klicka på knappen för att komma till alla bilder. Kommer uppdateras allt eftersom.

Mina favoriter

Vem är jag?

Mitt namn är Li Sjöstrand och jag bor i Hedemora i Dalarnas län. Bor tillsammans med min katt i en lägenhet mitt i stan. Jag har ett stort intresse för djur och natur där hästarna är mitt största intresse. Därför föll valet av motiv helt naturligt, det är hästar jag vill fotografera. Jag har dessutom ridit sen jag knappt kunde gå och rider fortfarande.

Fotograferingen är min hobby, mitt jobb och stora passion. Det får mig att sträva framåt, söka nya utmaningar och att utvecklas som människa.

Läs mer

ATT BLI FOTOGRAFERAD AV MIG

Jag kommer ut efter ha haft kontakt med dig där vi planerat klädsel och preliminära platser. En fotografering brukar ta ca 1-1,5h sedan anser jag att hästarna har tröttnat ut även om man har en del olika plaster. Önskas det flera ombyte går det utmärkt. Jag hjälper dig även med klädsel genom tips hur du ska tänka beroende på vilka typer av bilder du önskar.


Är det en varm sommardag kanske det inte passar med jeans och långtröja.

Då kanske man ska ha en klänning eller ett par tunna ridtights med en snygg tävlings blus. Även beroende på vart vi fotograferar ska färgerna matcha både häst och natur. Utsläppt hår är alltid snyggare men vill ni som föräldrar att barnen har hjälm är det helt okej. Även om ni vill ha barnen med utsläppt kan ni alltid sätta på ett grimskaft på ponnyn och stå med hängande grimskaft i handen så det är lätt att ta över kontrollen i fall ponnyn blir obekväm av situationen.


Samma gäller vid ridbilder. Det färgerna ska matcha hästen och utrustningen. Känner ni osäkra på matchningen så hjälper jag er. Ibland kanske en färg som ni inte är helt hundra på är ett bra val. Jag hjälper er och rekommenderar att ta med ett säkert klädbyte ifall vädret förändras och vilka platser vi väljer att fotografera ridbilderna på. Att ha klänning på en ridbana passar inte alltid men är man på en äng så kan det vara riktigt mysigt med en vid lös klänning.


Jag har god hästvana så kan hålla din häst vid klädbyte även om jag alltid rekommenderar att ha med minst en medhjälpare. Vet hur hästen ska stå och hur den visar sig på den snyggaste sätt. Har ridit i hela mitt liv så vet hur det ser ut när hästen bär sig rätt, visar ett bra steg och hur det ska se ut med benförflyttningen och hur alla rörelser ska ridas/se ut. Tveka inte att höra av er vid eventuella funderingar med mitt kontaktformulär längst ner på sidan.

Stilrent

Naturligt

Känslosamt

Prislista

Minisession

Minisession

Ca 30min fotografering
5st bilder anpassade för sociala
medier. Perfekt för dig som vill ha fina bilder men med ett tight schema. Detta paket är tillgängligt i Dalarnas län med omnejder.
Reseersättning på 25kr/mil.

750 kr

Standard

Standard

Ca 1,5h fotografering
15st bilder anpassade för sociala
medier. Passar dig med flera hästar eller platser.
2st 21x30 utskrift.
Tillgänglig i hela Sverige.
Reseersättning 25kr/mil tillkommer.

1990 kr (exkl moms för företag)

Fine art

Fine art

Detta är paket för dig som vill inreda ditt hem med fina detaljbilder på din häst.
Ca 1h fotografering
5st bilder anpassade för sociala
medier.
1st 30x45 utskrift
Tillgängligt i hela Sverige.
Reseersättning 25kr/mil tillkommer.

1200 kr (exkl moms för företag)

Digitala bilder

Webbild för sociala medier 2048px 200kr/st.

Högupplöst för sociala medier 3600px 300kr/st

Högupplöst bild 500kr/st.

Högupplöst kommersiellt bruk: 1990 kr/st.

 

Utskrifter

10x15: 150kr/st.

21x30: 350kr/st.

30x45: 550kr/st.

50x70: 850kr/st.

Kontakt

Boka din unika fotografering

Så roligt att du är intresserad av att boka din helt egna unika fotografering!

Dessa uppgifter behövs för att det ska bli sådär magisk du vill att den ska bli.

♥ Vart du bor.

♥ Förslag på datum och tid du kan.

♥ Beskriv så utförligt du kan hur du vill att din fotografering ska vara.

Vill du inte använda kontaktformuläret skicka gärna ett mail till info@lisjostrand.se.

GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.