Bröllopsfotograf i Sverige

HÄSTFOTOGRAF | HUNDFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA

Att fotografera bröllop


Ja det känns som något otroligt ärofyllt, känslosamt och fantastiskt kul. Att få fotografera detaljer, fånga de där små ögonblicken och få äran att ta del av er Stora dag. Känner alltid som enorm tacksamhet att ni låter mig ta del av allt detta. Alla bröllop är unika på sitt sätt, precis som ni är. Detta är något som jag anpassar mig efter, finns ingen mall hur det ska se ut. Bilderna ska vara personliga, naturliga, spegla er som personer och er kärlek.

Bröllopsfotogra i Dalarna
Bröllopsfotograf i Dalarna

Hur gör jag?

Bröllopsfotograf | Hedemora | Dalarna | Bröllopsfotograf i sverige

Jag har aldrig planerat in en bröllopsdag men jag förstår stressen över att inte veta hur saker och ting fungerar. Ni har alldeles för mycket för att planera er fotografering hur den ska gå till, vart och hur ni ska göra. Jag kommer skriva ner här nedför hur det går till att boka mig till er stora dag. Sedan kommer jag även gå igenom allt igen om det är så att ni väljer att boka mig och det är dags för vårt konsultationsmöte.

  1. Ni använder bokningsformuläret längst ned på sidan där ni fyller i val av paket. Skriv gärna ner plats och datum i meddelandet.
  2. Jag återkopplar inom 48 timmar med information om jag är tillgänglig ert datum.
  3. Väljer ni att boka mig ingår det ett konsultationsmöte där vi skriver kontrakt där det berör GDPR, faktura med bokningsavgift som är 50% av priset av av det paketerbjudande ni önskar att boka och går mer in på djupet hur ni önskar att fotograferingen ska gå till. Självklart är alla mina paket bara exempel så vill ni ändra på något är det bara att säga vad ni önskar.
  4. Det ingår provfotografering där vi får känna av varandra så det inte finns några frågor eller osäkerhet vid er stora dag. Provfotograferingen kan ske när som helst bara jag har en ledig tid ända fram till den stora dagen.
  5. En vecka innan er stora dag kommer den sista fakturan på den återstående summan.
  6. Er stora dag är äntligen här, vi genomför dagen precis som vi har planerat, vi kommer antagligen gråta, skratta och ha en helt fantastiskt dag.
  7. Jag redigerar, sorterat bort de bilder jag inte är nöjd med, och skickar ett urval med bilder ni får välja ifrån.
  8. När ni har valt bilder kommer det ta upp till 4-6 veckor innan jag levererar era digitala bilder på ett vackert usb, ett online album och de utskrifter ni önskar.


Prislista

Paket 1

First look, porträttfotografering, vigsel och mingel
I paketet ingår:

♥ 3h fotografering
♥ 100st högupplösta bilder som levereras på ett vackert usb-minne och ett online album.
♥ 1st 30x40

9000 kr

1 / 4

Tilltalar inte något av paketen er?


Är det så att inget av dessa erbjudanden ovan inte tilltalar er är det inga problem. Jag skräddarsyr ett paket åt er personligen med era specifika önskemål. Använd kontakt formuläret nedan, där kan ni välja att eget paket, skriv vad ni önskar så återkommer jag med ett prisförslag och mer information


Tilltalar inte något av paketen er?


Är det så att inget av dessa erbjudanden ovan inte tilltalar er är det inga problem. Jag skräddarsyr ett paket åt er personligen med era specifika önskemål. Använd kontakt formuläret nedan, där kan ni välja att eget paket, skriv vad ni önskar så återkommer jag med ett prisförslag och mer information


Boka din unika bröllopsfotografering

Så roligt att du är intresserad av att boka din helt egna, unika bröllopsfotografering!

Vill du inte använda kontaktformuläret skicka gärna ett mail till info@lisjostrand.se eller ring till 072-513 56 16.

FAQ

Hur går det till när vi bokar dig?

Ni betalar halva summan som en bokningsavgift + reseersättning. En vecka innan bröllopet kommer faktura #2 med resterande av beloppet.
Se ovan för mer utförligt svar.

Hur lång tid tar porträttfotograferingen?

Vanligtvis tar det inte mer än dryga timmen men brukar se till att ha lite svängrum. Brukar säga ca 1,5h för att vara på den säkra sidan.

Hur mycket kostar det?

Det kostar 5500-25000 kr beroende på vilket paket ni väljer.

Vad händer om det regnar/inte är sol?

Nästan alla mina bilder på hemsidan är tagna när det inte varit sol och duggar det bara lite så räcker det med ett paraply, kan bli en fin effekt med lite regndroppar.
Annars har vi planerat ut två platser vi kan vara på under vårt konsultationsmöte. En plats för bra väder och en annan plats om det regnar alldeles för mycket.

GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.