Bröllop

HästFOTOGRAF | HundFOTOGRAF | BRÖLLOPSFOTOGRAF | DALARNA

Bröllopsfotograf i Dalarna
Vanliga frågor

Capturing Memories

När jag planerar något jag aldrig varit med om försöker jag alltid ta reda på så mycket som möjligt.
Jag vill få allt så perfekt som möjligt och ska jag iväg har jag alltid en ordentlig plan så allt ska flyta på utan några stora missöden. Som när jag reste för första gången till Jönköping själv, det var hela fyra stycken byten, paniken i början. Men jag tog reda på vart, när och hur jag skulle göra för att hinna med de olika bytena och kom till slut fram utan problem.

Läs mer
Bröllopsfotogra i Dalarna
Bröllopsfotograf i Dalarna
Bröllopsfotograf i Dalarna
Bröllopsfotograf i Dalarna

Hur gör jag?

Bröllopsfotograf | Hedemora | Dalarna

Jag har aldrig planerat in en bröllopsdag men jag förstår stressen över att inte veta hur saker och ting fungerar. Ni har alldeles för mycket för att planera er fotografering hur den ska gå till, vart och hur ni ska göra. Jag kommer skriva ner här nedför hur det går till att boka mig till er stora dag. Sedan kommer jag även gå igenom allt igen om det är så att ni väljer att boka mig och det är dags för vårt konsultationsmöte.

  1. Ni fyller i min intresseanmälans formulär längst ned på denna sida där ni skriver ert namn, vart ni gifter er och datumet för er stora dag.
  2. Jag återkopplar inom 24 timmar med information om jag är tillgänglig ert datum. Jag kommer i detta svar även skicka med min prislista och information om hur det går till när jag fotograferar er stora dag.
  3. Väljer ni att boka mig ingår det ett konsultationsmöte där vi skriver kontrakt där det berör GDPR, faktura med bokningsavgift som är 50% av priset av den fotograferingen ni önskar att beställa och går mer in på djupet hur ni önskar att fotograferingen ska gå till.
  4. Det ingår provfotografering där vi får känna av varandra så det inte finns några frågor eller osäkerhet vid er stora dag. Provfotograferingen kan ske när som helst bara jag har en ledig tid ända fram till den stora dagen.
  5. En vecka innan er stora dag kommer den sista fakturan på den återstående summan.
  6. Er stora dag är äntligen här, vi genomför dagen precis som vi har planerat, vi kommer antagligen gråta, skratta och ha en helt fantastiskt dag.
  7. Jag redigerar, sorterat bort dåliga bilder och skickar ett urval med bilder ni får välja ifrån.
  8. När ni har valt bilder kommer det ta upp till 4 veckor innan jag levererar era digitala bilder på ett vackert usb, ett online album och de utskrifter ni önskar.


Prislista

Paket 1

♥ 1–2h fotografering
♥ 45st högupplösta bilder som levereras på ett online album och en app som ni kan ha på mobilen.
♥ 2st 21x30 utskrift på matt papper.

5500 kr

1 / 5
Bröllopsfotograf i Dalarna

GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.