Vad fotograferingen har gjort för mig som person

Är något som lärt mig att ta för mig mer, det har inte varit lätt men jag har utvecklats så mycket som människa. Det får mig att må bra, ger mig mycket positiv energi och jag får utlopp för min kreativa sida.


Precis som med många andra började intresset med att jag fick låna en kamera av familjen. Jag är så gammal så på den tiden var det med en filmrulle som vi lämnade in på framkallning. Det har lärt mig och följt mig hela vägen att verkligen tänka igenom din bild och inte bara hålla ner knappen som vi kan göra på dagens kameror.

Jag har alltså genomfört resan att gå från analog kamera till liten vanlig digital kamera och sen till slut till systemkamera. Sen har jag även avverkat en hel hög med systemkameror, alla bra men med utveckling kräver man mer och mer.


Nu har jag tagit steget från "vanlig" systemkamera till en spegellös kamera. Nikon Z6II är mitt senaste inköp och den ger mig mycket huvudbry, utmanar min kunskapsbank och pressar mig att utvecklas ännu mer som fotograf och problemlösare. Jag hoppas ni fortsätter följa min resa och hoppas även att vi syns på många tävlingar under året.

GDPR

De personuppgifter som finns lagrade om dig är de som lämnats till mig när du lagt en beställning hos mig. Till exempel e-post, fakturaadress och mobilnummer med mera.

Vid begäran kan jag uppvisa dina uppgifter och ändra dem efter önskemål.

Det är endast jag, ägaren och innehavaren av denna hemsida och företag som har tillgång till dina personuppgifter samt revisor och eventuell underleverantör (vid beställning av utskrifter).

Terms of Service

Vid köp av mina bilder godkänner du att INTE skicka bilderna till tidningar, sponsorer eller dylikt utan att kontakta mig i förväg.

Används köpta bilder på internet ange mig som fotograf.

Jag står som ägare, har rätt till att använda dem och neka förfrågan om egen redigering, även angående att lämna vidare bilden till sponsorer, tidningar och dylikt. Ni har endast köpt rätten till att använda dem på personliga kanaler, t.ex. Facebook, instagram ect.